Aluminij: elegancija i sigurnost.

Aluminij u suvremenoj arhitekturi zauzima vrlo značajno mjesto budući da se radi o materijalu koji uz visoku čvrstoću i stabilnost pruža i skoro neograničene mogućnosti oblikovanja.

Aluminij može biti eloksiran ili plastificiran u širokoj paleti boja, čime zadovoljavamo i najzahtjevnije želje s obzirom na oblik i boju, tako da možemo realizirati i najzahtjevnije ideje, odnosno svakom objektu dati jedan individualan estetski oblik.

Trial izrađuje sve vrste prozora i vrata, kliznih i fiksnih stijena te grilja od visokokvalitetnih certificiranih aluminijskih profila renomiranih europskih proizvođača.

Kada je potrebna lagana konstrukcija i kada je riječ o ostakljivanju većih površina, čvrstoća i postojanost, aluminijska stolarija postavlja se na prvo mjesto. Za vrhunska arhitektonska rješenja poslovnih objekata, izrađujemo i fasade iz aluminijske konstrukcije pomoću kojih je staklenim površinama moguće zatvoriti velike otvore, pa i cijele strane objekta. Fasade mogu biti kontinuirane, strukturalne ili polustrukturalne, ovisno o željama kupca ili arhitekta.

Prozori
Ulazna vrata
Klizne stijene
Rolete
Grilje i škure
Fasade