Ulazna vrata: neponovljiv dizajn i savršena sigurnost.

Pri oblikovanju pročelja vašeg doma, svakako najznačajniji element su ulazna vrata. S jedne strane, svojim oblikovanjem ona trebaju naglasiti osobnost vaše kuće, a s druge u najvećoj mjeri zajamčiti sigurnost. Trocal je osmislio, a Trial primjenjuje PVC profile koji mogu odgovoriti svim zahtjevima pri izradi prvoklasnih glavnih ili sporednih ulaznih vrata. Osim toga, vrata imaju savršen sistem brtvljenja i specijalne profile za pragove sa izvrsnim toplinskim svojstvima. Naša tvrtka ne iskazuje svoju kvalitetu samo kod ulaznih vrata nego i tamo gdje su postavljeni posebni zahtjevi u oblikovnom i funkcionalnom smislu - kod velikih ostakljenih stijena prema terasi ili vrtu, balkonskim, posmičnim i sklopivim (harmo) vratima, sa svim vrstama izo stakla i različitim ispunama vrhunske toplinske i zvučne izolacije.

Trial ulazna PVC vrata potpuno su kompatibilna s našim prozorskim sustavima i izrađuju se u svim ugradbenim dubinama i izvedbenim varijantama za niskoenergetsku i pasivnu gradnju, pružajući vam istovremeno individualan dizajn, neprolaznu eleganciju i savršenu sigurnost.

OVDJE možete isprobati naš konfigurator ulaznih vrata. Izaberite ispunu, dodatke i ostale mnogobrojne mogućnosti i pogledajte kako mogu izgledati vaša ulazna vrata iz snova.


Prozori
Klizne stijene
Rolete
Grilje i škure
Sustavi profila