Trial PVC rolete: za sve situacije ugradnje.

VariNova rolete iz Triala mogu se koristiti u najrazličitiijm varijantama ugradnje, bilo da se radi o adaptaciji ili novogradnji i ugrađuje li se na PVC, aluminijske ili drvene okvire. Kutija nakon ugradnje može biti vidljiva, a postoji i mogućnost žbukanja izvana i/ili iznutra. VariNova zadovoljava i zahtjeve Odredbe o štednji energije, koja u području kutija za rolete propisuje vrijednost Usb do 0,85 W/(m2K), bilo da se radi o novim ili starim objektima, po čemu je VariNova jedinstvena na europskom tržištu. Veliku prednost kutije za rolete VariNova predstavlja integrirani komarnik (rolo mrežica za zaštitu od insekata), koji se, zahvaljujući inovativnim rješenjima, može ugraditi i naknadno, bez dodatnih izmjena. Maksimalna širina komarnika je 2 m, a visina 1,6 m (za kutije G1-G3), odnosno 2,4 m kod kutije G4.

Osim unutarnjih, nudimo vam i vanjsku PVC kutiju za rolete koja je na najbolji način pripremljena za sve situacije u pogledu ugradnje, bilo da se radi o zidu koji ima jedan ili više slojeva ili pak o zidu s vanjskom izolacijom. Montaža se može vršiti direktno na prozoru ili kao zaseban montažni dio na fasadi. Zbog mogućnosti žbukanja vertikalnog vanjskog sjenila, ova se kutija može ugraditi da bude gotovo nevidljiva.

Utjecaj roleta na poboljšanje toplinske izolacije najbolje se osjeća noću, kad zbog smanjenog grijanja prostora te niskih vanjskih temperatura čak i kod dobro izoliranih prozora može doći do orošavanja. Upravo se tijekom ovog perioda sa spuštenim roletama postiže poboljšanje toplinske izolacije za oko 25 posto.

Prozori
Ulazna vrata
Klizne stijene
Grilje i škure
Sustavi profila