Neograničena mogućnost izbora

TRIAL je od samog početka svog djelovanja na ovom proizvodnom području autorizirani partner renomirane njemačke tvrtke TROCAL, članice najvećeg europskog proizvođača PVC profila za prozore i vrata profine GmbH, pionira i tehnološkog lidera u branši još od prvog serijski proizvedenog PVC prozora u svijetu koji je izašao upravo iz TROCAL-a još davne 1954. godine.

Dugogodišnja i plodna suradnja, osim vrhunskih profila, osigurava i tehnološki know-how, kao i cjelovitu tehničku i marketinšku podršku. Danas u području PVC stolarije TRIAL pokriva širok raspon tržišnih potreba, od sustava InnoNova_70, koji uz prihvatljivu cijenu znatno premašuje energetske i tehnološke zahtjeve hrvatskih i EU propisa, preko sustava za niskoenergetsku i pasivnu gradnju Trocal 88+ i Trocal 76, do jedinstvenih, fuzijskih kombinacija PVC-a i aluminija, patentiranih i višestruko nagrađivanih AluClip, AluFusion i AddOn sustava.

Zatim, tu je i velik izbor kliznih stijena, roleta, grilja i škura. Svi TRIAL PVC sustavi nose oznaku greenline, što podrazumijeva bezolovnu, ekološku tehnologiju u svim fazama proizvodnje profila, prema najvišim europskim ekološkim standardima.

Prozori
Ulazna vrata
Klizne stijene
Rolete
Grilje i škure