TRIAL: moj prozor!

Suvremeni prozor mora kombinirati nekoliko, u osnovi kontradiktornih svojstava. Mora imati visok stupanj stabilnosti, biti trajan i izdržljiv, imati elegantan dizajn, ali i biti proizveden na način koji troši najmanje prirodnih resursa, odnosno materijala i energije. Mora biti otporan na sve vremenske uvjete, ali i prijateljski prema okolišu. Mora biti inovativan, estetski privlačan i stalno pratiti tehnološka poboljšanja, ali nikada ne zaboravljati na ekonomičnost u proizvodnji i prolazak na financijski sve slabijem tržištu.

S takvim zadacima se, po tržišnoj ocjeni, Trial uspješno nosi od samih početaka, koristeći PVC profile i know-how vodećeg njemačkog proizvođača Trocal, tvorca prvog serijski proizvedenog PVC prozora u svijetu koji je izašao upravo iz te kuće sada već davne 1954. godine. Sve od tada Trocal je ostao pionir i tehnološki lider u branši, s cijelim nizom inovacija koje Trial uspješno prenosi na svoje tržište. U našoj bogatoj ponudi naći ćete sustave različitih ugradbenih dubina (70, 76, 88 mm), široku paletu boja i površinskih obrada, jedinstvene, patentirane spojeve aluminija i PVC materijala... Posebnu prednost predstavlja činjenica da su svi naši profili proizvedeni jedinstvenom, zaštićenom greenline tehnologijom, što i kupce Trial proizvoda svrstava u europsku ekološku elitu.

Udio PVC prozora na tržštu građevinske stolarije stalno raste - u stambenom sektoru on već premašuje 60 %, dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC-a. Svojom bogatom paletom sustava i dugogodišnjim iskustvom, Trial je u stanju zadovoljiti sve vaše individualne želje i arhitektonske zahtjeve.

Ulazna vrata
Klizne stijene
Rolete
Grilje i škure
Sustavi profila