BIOKLIMATSKE PERGOLE - Pallazzo Lounge

Pallazzo bioklimatske pergole omogućuju luksuzan boravak na otvorenom, svojim elegantnim i bezvremenskim dizajnom unaprjeđuju izgled i funkcionalnost eksterijera te povećavaju vrijednost objekta u sklopu kojeg se nalaze.


Sustav Pallazzo pruža zaštitu od UV zraka i oborina osiguravajući pri tome ugodan i prozračan ambijent. Bioklimatske pergole idealne su kako za stambene, tako i za komercijalne objekte, a zahvaljujući mogućnosti kombiniranja s kliznim staklenim sustavima i vertikalnim rolo tendama stvara se pretpostavka za korištenje vanjskog prostora tijekom cijele godine.

NOVOSTI

OSTVARITE 40-80 % DRŽAVNIH POTICAJA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKE KUĆE!!!

Ovom mjerom je obuhvaćena i zamjena vanjske stolarije gdje vam od velike pomoći može biti i TRIAL. Slobodno nas kontaktirajte.

Trial ima Suglasnost za izvođenje građevinskih radova koji uključuju ugradnju vanjske stolarije i bravarije.

Nešto više o problematici energetske obnove možete pročitati na linku ispod.

Energetska obnova

KONFIGURATOR ULAZNIH VRATA

Isprobajte naš konfigurator ulaznih vrata.
Kliknite OVDJE i odaberite vrata iz svojih snova.

PRIVATNOST KORISNIKA

Zaštita i sigurnost osobnih podataka naših kupaca, klijenata i poslovnih partnera je Trialov prioritet. Trial u obavljanju svoje djelatnosti prikuplja i obrađuje osobne podatke poštujući sve relevantne zakone i propise u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka. Za detaljnije informacije, molimo Vas da pažljivo pročitate naš Pravilnik.

MEDIA
Copyright © 2020 | TRIAL Prozori i vrata | info@trial-pvc.hr
Design by Buzz Guerrilla